Menu
Diner
Laat je smaakpapillen verwennen met authentieke Italiaanse gerechten, bereid met liefde en passie. Van verfijnde antipasti tot hartverwarmende dolci, bij ons proef je de pure smaken van Italië. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde menukaart en geniet van een onvergetelijke eetervaring in een warme en gastvrije sfeer.

ANTIPASTI
-
Cipolla dorata € 14,50
Gevulde ui met een paté van kippenlevertjes, geserveerd met een romige parmezaanse kaassaus.
Stuffed union with paté made from chicken liver, served with a creamy parmesan cheese sause.
-
Crostone al cantabrico € 11,75
Ambachtelijk geroosterd brood, besmeerd met knoflook confit, gegarneerd met tomaat en Cantabrische ansjovis.
Artisanal roasted bread, spread with confit garlic, garnished with tomatoes and Cantabrian anchovies.
-
Il polpo di mamma € 16,00
Zacht gegarneerd octopus op een carpaccio van aardappelen, gergarneerd met Taggiasche olijven.
Braised octopus salad on a carpaccio of potato, garnished with Taggiasca olives.
-
Fantasia di calamari e verdure € 15,00
Salade van inktvis, knapperige venkel en wortel, met een sinaasappelvinaigrette.
Salad of squid, fresh fennel and carrot, with an orange vinaigrette.
-
La bruschetta classica (3st / 4st +3€) € 9,50
Ambachtelijk geroosterd brood, geserveerd met tomaten, basilicum en knoflook.
Artisanal roasted bread, garnished with tomatoes, basil and garlic.
-
Antipasto all’ italiana (vanaf 2 personen) € 12,00 p.p
Een selectie van Italiaanse kazen, vleeswaren, groenten en andere traditionele specialiteiten.
A selection of italian cheeses, charcuterie, vegetables and traditional specialties.
PRIMI PIATTI
-
Spaghetto Burro e Acciughe € 16,50
Spaghetti met Cantabrische ansjovisboter, geserveerd met citroenschil en een crunch van Napolitaanse tarallo.
Spaghetti with Cantabrian anchovies butter, served with lemon zest and a crunch of traditional Neapolitan tarallo.
-
Tagliatelle al ragù della tradizione € 18,50
Huisgemaakte tagliatelle met de authentieke ragoût uit Bologna.
Homemade tagliatelle with an authentic ragout from Bologna.
-
Scialatielli dei due Golfi € 20,00
Huisgemaakte scialatielli volgens traditioneel recept uit Sorrento met mosselen en venusschelpen.
Homemade scialatielli by traditional recipe from Sorrento, with mussels and clams.
-
Spaghetto alla Nerano € 15,00
Spaghetti met parmezaancrème en gefrituurde courgette.
Spaghetti with parmesan cream and fried courgette.
-
Carbonara € 15,50
Klassiek pastagerecht uit Rome met guanciale, eieren, pecorino en zwarte peper.
Classic pasta dish from Rome with guanciale, eggs, pecorino and black pepper.
-
Tagliolino parmigiano e tartufo nero € 27,50
Huisgemaakte tagliolini, met romige parmezaan en verse zwarte truffel.
* optioneel: crunch van parmaham
Homemade tagliolini, with creamy parmesan cheese and fresh black truffel.
* optional: crunch of Parma ham
SECONDI PIATTI
-
Polpette alla Luca € 17,50
Luca's gehaktballen geserveerd met Abruzzese tomatensaus.
Luca’s meatballs served with Abruzzo tomato sauce.
-
Cotoletta alla bolognese € 27,50
Kalfskotelet met ham en geserveerd met een romige parmezaanse kaassaus.
Veal cutlet with ham, served with a creamy parmesan cheese sauce.
-
Parmigiana di melanzane o zuchine € 17,00
Aubergine- of courgette parmigiana, of een proeverij van beide.
Aubergine- or courgette parmigiana, or a tasting of both.
-
Impepata di cozze € 18,00
Verse mosselen bereid in witte wijn, knoflook en zwarte peper.
Fresh mussels cooked in white wine, garlic and black pepper.
-
Anatra all’ arancia € 32,50
Sous vide bereide eendenborst, gegaard in sinaasappel en met verse kruiden.
Sous vide prepared duck breast, marinated in orange and fresh herbs.
-
Orata al cartoccio € 23,50
Verse dorade gegaard in de oven, bereid met kruiden, citroen en olijfolie.
Fresh sea bream cooked in the oven, prepared with herbs, lemon and olive oil.

INSALATE E CONTORNI
-
Patate arrosto del VEZ € 6,50
VEZ krokant gebakken aardappelen.
VEZ crispy baked potatoes.
-
Zucchine fritte € 6,00
Gefrituurde courgette.
Fried courgette.
-
Caponata Siciliana € 8,00
Siciliaanse selectie van groenten, met een zoetzure touch.
Sicilian selection of vegetables, with a sweet and sour touch.
-
Insalata Toscana € 9,50
Rucolasalade met parmezaan, peren en walnoten.
Rocket salad with parmesan cheese, pears and walnuts.
-
Insalata mista di stagione € 10,00
Gemengde seizoenssalade met een lichte vinaigrette.
Mixed seasonal salad with a light vinaigrette.
DOLCI
-
Tiramisu € 9,00
Klassieke Italiaanse tiramisu met koffie, mascarpone en cacao.
Classic italian tiramisu with coffee, mascarpone and cacao.
-
Gelato alla crema con gocce di balsamico € 9,50
Ambachtelijk roomijs geserveerd met balsamico.
Artisanal ice cream served with balsamic vinegar. -
Affogato al caffè € 7,00
Vanille-ijs 'verdronken' in hete espresso.
Vanilla ice cream ‘drowned’ in hot espresso. -
Biscotti della nonna € 8,50
Oma's koekjes geserveerd met opgeklopte zabaglionecrème.
Grandmother's cookies, served with whipped zabaglione cream.
-
Tagliere di formaggi € 15,50
Kaasplankje met een selectie van Italiaanse kazen.
Cheese platter with a selection of italian cheeses.
-
Scroppino € 9,50
Scroppino met munt en citroenrasp.
Scroppino with mint and lemon zest.
-
Delizia di mele € 9,00
Een overheerlijk appel dessert met ambachtelijk roomijs en een vleugje kaneel.
A delicious apple dessert with artisanal ice cream and a hint of cinamon.

EXTRA OPTIES
Wil je de authentieke smaak van ons brood mee naar huis nemen?
-
Vers gebakken brood € 6,00
Perfect om direct van te genieten.
-
Voorgebakken brood € 5,00
Bak het af in je eigen oven en neem de smaak van ons restaurant mee naar huis.
Want to take the authentic taste of our bread back home with you?
-
Fresh baked bread € 6,00
Perfect to enjoy as soon as you get home.
-
Pre-baked bread € 5,00
Bake it in the oven and enjoy the tase of our bread at home.